Balcsitthon apartmanok
+36302582417

Szükséges ágyneműt, törölközőt vinnünk magunkkal?

Nem, nem szükséges ágyneműt és törölközőt hozni. 12 fő részére tudunk biztosítani ágyneműt huzattal, paplant, nagy párnát, plédet, valamint egy nagyméretű törölközőt fejenként, és 2db kis méretű kéztörlőt apartmanonként. Októbertől májusig külön szaunalepedő és wellness törülközőket készítünk be a vendégeink számára.

Gyerekágyat találunk a házban?

Igen, kisgyerekeknek egy utazó kiságy áll a rendelkezésükre, gyermek ágyneművel, huzattal. Ahogy babakádat, wc szűkítőt is tudunk bekészíteni.

Hajszárítót, vasalót és ruhaszárítót találunk?

Igen, hajszárító található mindegyik apartmanban, vasalót, és vasaló állványt igény szerint, kérésre tudunk biztosítani.

Kerti sütögetéshez milyen eszközöket szükséges vinnünk?

Csak amit enni szeretnének! A grill teraszon a grillező brikettel, használható, ami általában van bekészítve, de ha nincsen éppen, akkor egész évben beszerezhető az 5 perc autóútra található MOL benzinkúton. Begyújtó, gyufa és alumínium sütő tálca is szokott lenni, ez érkezéskor átnézzük, hogy mit kellhet esetleg beszerezni. Főszezonban, nem mindig van idő "tölteni a segédanyagokat". Grillcsipesz, fogó és egyéb grillező alkalmatosságokkal mindegyik apartman fel van szerelve.

Kávéfőzőt kell vinnünk?

Nem szükséges. Mindegyik apartmanben NESPRESSO kapszulás kávéfőzők állnak a vendégek rendelkezésére, amihez a kapszulákat is mi biztosítjuk, ha mindenképp saját kedvencét fogyasztaná, akkor NESPRESSO géppel kompatibilis kapszulát hozzon magával. Kristálycukor és kávétejszín is rendelkezésre áll.

Tisztítószereket vigyünk?

Nem, minden apartmanban van fertőtlenítő, ablaktisztító, padlóápoló, vízkőoldó, mosogatószer, szivacs, felmosó fa és vödör, seprű.

Mekkora és hány darab hűtőszekrény van az apartmanokban?

A Royal apartmanban van a legnagyobb hűtő-fagyasztó szekrény, kb 180cm magas, a Le grenier apartmanban csak egy pult alá épített fagyasztó nélküli (!) hűtőszekrény van, a Vintage apartmanban egy kb 140 cm magas hűtő-fagyasztó szekrény áll rendelkezésre.

Van-e a közelben kedvező étkezési lehetőség?

A háztól kb 150m-re található a Julcsi Kalácsoda, 200 m-re található a Sanyi sarok és kb 500m-re a János vendéglő, ezek egész évben nyitva tartanak, és kb 700m-re a szabadstrand, melyen jobbra vagy balra indulva, kb 3-400 méterenként parti büfékben ehetünk vagy ihatunk, ha nem lenne kedvünk főzni.

Mivel tudunk főzni, és mit vigyünk hozzá?

Mindegyik apartmanban indukciós főzőlappal felszerelt, ehhez rendelkezésre áll apartmanonként egy serpenyő, 3 különbőző méretű lábos, fedővel, fakanál, műanyag tálak, kancsók, szedőkanalak, merőkanál, konzervnyitó, dugóhúzó, evőeszközök. Csak olyan serpenyő vagy lábos használható a főzőlapon, amelyik indukcióshoz készült. Az apartmanokban nincs tűzhely, így nem lehet sütni, mikrohullámú sütő van, vízforraló, kenyérpirító.

Van-e fűtés az apartmanokban?

Igen mindegyik apartman fűthető hőszivattús klímával és helyiségenként egy elektromos fűtőpanellel. A fürdőszobákban elektromos törülközőszárítók vannak.

Milyen mély a víz a háznál, iszapos-e a vízfenék?

A vízfenék finom homokos, szépen tisztított, átlag 50 cm mély, kb 1 kmig biztosan végig az 5km hosszú Aranyparti szabadstrandon, ami 700 méterre, maximum 10 perc kényelmes sétára van.

Milyen messze találunk játszóteret?

A háztól 400 m-re van egy EU komfort játszótér.

Tudunk-e bank, vagy SZÉP kártyával fizetni?

Igen az MKB, OTP és K&H Szépkártyákat is elfogadjuk, előleget is lehet róla utalni és a helyszínen a terminálunkon is lehet használni, ahogy bankkártyát és hitelkártyát is le tudunk húzni, Mastercard, Visa és American Express-t is.

Kedvenc kisállat vihető a házba?

Igen, egyezetetés után megoldható

Lehet dohányozni az apartmanokban?

Nem, a házban dohányozni tilos! Csak ott lehet dohányozni, ahol a hamutálak ki vannak helyezve, a teraszokon/erkélyeken.

Van az apartmanoknak házirendje?

Igen van. Az alábbi címről tölthető le: Házirend (balcsitthon.hu)