Árak
Foglalási és fizetési feltételek

Foglalási és Fizetési feltételek

Apartman árak:

Royal apartman: 50000Ft/éj+IFA, 4-6 fő részére, a nyári szezonban minimum 5 éjszaka foglalással

Le grenier apartman: 35000Ft/éj+IFA, 2-4 fő részére, a nyári szezonban minimum 5 éjszaka foglalással

Vintage apartman: 30000Ft/éj+IFA, 2+1 fő részére nyári szezonban minimum 5 éjszaka foglalással

* A foglalási árak tartalmazzák a nespresso kapszulás kávébekészítést, a fűtés-hűtés költségét, az ágyneműhuzatolást, törölközőket, kádkilépőt, a végtakarítást, és mindent ami a képeken szerepel. Megegyezés szerint brikettet és begyújtófolyadékot tudunk biztosítani. 

** A 3 apartman a nyári szezonon kívül a hétvégékre csak egyben foglalható, apartmanonkénti foglalásra, kizárólagos wellness használattal csak hétköznap van lehetőség.

*** Nyári szezonban a wellness használatot tartalmazzák az árak, ha mind a 3 apartman egyszerre foglalják.

**** Higiénés okokból a wellness használatot az árak az apartmanonkénti bérlés esetén a nyári szezonban nem tartalmazzák, a wellness csak egyedi megállapodással, térítéssel foglalható.


 

A foglalás és ajánlatkérés módja:
Ajánlat vagy információkérés céljából az elérhetőségeink:
Honlap: www.balcsitthon.hu
E-mail: balcsitthon@gmail.com
Telefon: (+36-30) 2582417

A előleg fizetése, összege:
A foglalás véglegesítéséhez előleg fizetése szükséges! Az előleg összege a teljes szállásdíj 50%-a, amit a foglalástól számított 2 munkanapon belül kérünk teljesíteni! A határidő lejárta után foglalását törölhetjük!
A szállásdíj fennmaradó részét érkezés előtt legalább 8 nappal átutalással, vagy a helyszínen, az érkezés napján készpénzben vagy kártyával is lehet teljesíteni.

Befizetésének lehetőségei:
– Banki átutalással

– OTP szépkártya szálláshely fülről történő átutalással – Balcsitthon névre

– MKB szépkártya szálláshely fülről történő átutalással – Telephely azonosító kód: 361972

– Kereskedelmi és Hitelbank szépkártya szálláshely fülről történő átutalással – elfogadóhely azonosító: 84069557

– Készpénzes befizetés a közvetlenül az OTP  bankban vezetett számlánkra.

Az alábbi számlára kérjük átutalni:
Számlatulajdonos: Bakó József
Számlavezető bank: OTP Bank
Számlaszám: 11773401-05525814

A közlemény rovatba kérjük, tüntessék fel:
Név: amellyel a szállást lefoglalták: Ha a befizető más, mint a szállás lefoglalója, akkor kérem, írják rá a közlemény rovatba a szállásfoglaló nevét.

Az előleg vagy a teljes szállásdíj megérkezésekor visszaigazolásént emailben számlát küldünk Önnek! Késedelmes fizetés esetén nem tudjuk garantálni, hogy a korábbi foglalás időpontban még lesz-e szabad hely, ezért kérem, ügyeljen a befizetési határidők pontos betartására!

Bejelentkezés és kijelentkezés

A szálláshelyet érkezés napján 14.00-20.00 óra között lehet elfoglalni és elutazás napján 10.00 óráig kérjük elhagyni. Eltérő igény esetén kérjük vegyék fel a kapcsolatot velem.

A szálláshely elfoglalása előtt legkésőbb 1 nappal kérjük küldje el adatait, vagy okmányait a bejelentkezéshez, legkésőbb a helyszínen szükséges megadni:
Személyes adatok: lakcímkártya, személyigazolvány fotó, vagy scan.
vagy: név, lakcím, szül. hely és idő, útlevél vagy szem. ig. szám; gyermekeknél név, szül. hely és idő

A szálláshely elfoglalásának a vendég részére történt kulcsátadás minősül, onnantól a vendég anyagi felelősséggel tartozik az apartman berendezési tárgyaiért, az apartmanért, egészen annak elhagyásáig.

KIZÁRÓLAG a bejelentkezéskor leadott vendégek szállhatnak meg a szálláshelyen, külsős vendégek fogadására van lehetőség, de tartós ott tartózkodásra, a szálláshelyen alvásra csak az eredetileg bejelentett vendégek jogosultak.
Amennyiben a vendég a foglalásában megadott időpontnál korábban szeretné a már elfoglalt szálláshelyet elhagyni, a vendég a foglalás teljes időtartamának megfelelő szállásdíjat köteles megfizetni.
A kijelentkezéskor az apartman kulcsát kérjük leadni.

Lemondási feltételek
Az előleg befizetése foglalónak minősül, az így megerősített foglalások lemondása esetén az alábbi szabályok érvényesek:
Amennyiben a vendég az érkezési napot megelőzően legalább 8 nappal korábban írásban lemondja a foglalását, a befizetett foglaló teljes összege a lemondás évében 12.31.-ig használható fel legalább ugyanolyan értékű foglalásánál. Kivételes megállapodással kapcsolatban keressen e-mailben.
Egyéb esetben a foglaló a szállásadót illeti. Nem jár vissza a foglaló abban az esetben sem, ha a foglalás időpontja a vendég kérésére módosításra kerül és az új időpont lemondása megfelelne a lemondási feltétekben rögzített feltételeknek. Kivételes megállapodással kapcsolatban keressen e-mailben.

A végtakarítást a szállásdíj tartalmazza, extra szolgáltatásként a vendég kérhet az ott tartózkodás ideje alatt extra takarítást. Ennek összege 10000Ft/apartman/alkalom, ágynemű áthúzással, törülközőcserével. Ennek ellenére a normál állapottól eltérő rendetlenség vagy kosz extra takarítási költséggel járhat.
Köszönjük megértésüket!

Információ

Kapcsolat