Balcsitthon apartmanok
+36302582417

 BEMUTATKOZÁS

Három különbejáratú apartmanunk, összesen 12 fő, egyidejű elszállásolására nyújt modern, jól felszerelt szálláshelyet vendégeinknek.

Vintage apartman, 1 szobás, 2+1 fő részére: 25000 Ft/éj + IFA (400Ft/fő/éj 18 év felett)

Le grenier 2 légterű apartman 2-4 főnek: 30000 Ft/éj + IFA (400Ft/fő/éj 18 év felett)

és a Royal apartman 4-6 főre foglalható.: 45000 Ft/éj + IFA (400Ft/fő/éj 18 év felett)

A fedett, (télen) fűtőtt grillteraszon lehetőség van családi vagy baráti összejövetelek megtartására is!

Ősszel, télen és tavasszal októbertől májusig, a szobaárak tartalmazzák a saját fűtött, forró vizes dézsafürdőnk és a 6 fős finn hordószauna használatot, kávékapszula bekészítést, tüsfürdő, törülköző, szaunalepedő és kinti törülközőhasználatot!

Nyáron, júniustól augusztus végéig, a szauna és a dézsafürdő nem üzemel, külön térítéssel használható: 8000Ft/nap, illetve a ház együttes bérlésekor igény szerinti használatot az ár tartalmazza!

Az udvarban lehetőség van parkolni 3 autóval, fedett hangulatos grillterasz áll rendelkezésre ősszel, télen és tavasszal érkező vendégeink számára.

Egész éves nyitvatartással várjuk Siófok Aranypartján, a csendes, nyugodt Siófok Szabadifürdőn. A Balaton 10 perc (700 méter) kényelmes sétára van, 5 perc sétára az egész évben nyitva tartó közérttől, éttermektől, Szabadifürdő vasútállomástól, játszótértől.

Pár perc autóútra a Bella Állatparktól (1,5km), a kikötőtől és a Fő tértől, Víztoronytól (4km), 5 perc autóútra. Ez a kényelmes távolság az ami miatt csendes és nyugodt környezetben pihenhetnek vendégeink, kellő távolságban a mozgalmasabb városrészektől, de mégis a könnyű bejutással az őszi/téli/tavaszi fesztiválokra is.

Az apartmanok a NYÁRI SZEZONON KÍVÜL, hétvégére kizárólag egyben foglalhatóak, 100.000Ft/éj +IFA áron

Háziállatot csak a tulajdonosok előzetes beleegyezésével hozhat!

Mindegyik Szépkártyát elfogadjuk!

ÁRAJÁNLATKÉRÉSHEZ

Töltse ki a lenti űrlapot, néhány órán belül, de legkésőbb a nap végéig megküldjük ajánlatunkat!

Az űrlapot sikeresen elküldted!